Coleslaw
Coleslaw stammer oprindeligt fra Holland og ikke fra USA som mange tror. Ordet Coleslaw stammer fra ordet koolsla som betyder kålsalat.
Ingredienser
- 500-700 g hvidkål, meget fint snittet
- 3 mellem store gulerødder, groft revet
- ½ stk. grøn peberfrugt i tynde strimler
- 1 dl mayonnaise eller miracle whip
- 1 dl creme fraiche 18%
- ½ dl hvidvinseddike
- 1 spsk. hakket persille
- ½ tsk. salt
- peber
Sådan gør du
- Bland hvidkål, gulerødder og grøn peberfrugt i en stor skål.
- Pisk mayonnaise, creme fraiche eddike og persille sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.
- Vend dressingen over kålblandingen og stil den koldt inden servering. Den har godt af at trække, mindst ½ time, men er også god dagen efter.
- Er perfekt til pulled pork burger (se opskriften under "Hovedretter med kød").