skip to Main Content

Kartoffeltærte med bacon

 

Udskriv Kartoffeltærte med bacon
Ret Hovedret
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 550 g skrællede, meget groft revne kartofler
  • 50 g smeltet smør
  • 100 g sprødstegte bacontern
  • 75 g kogt skinke i tern
  • 2 spsk. klippet purløg
  • 50 g revet parmesanost
  • 2 stk. æg
  • 1 stk. æggeblomme
  • 1 dl bouillon
  • peber, salt

Sådan gør du

  • Tryk kartoflerne godt tørre og bland dem med det smeltede smør, bacon, skinke og purløg. Kom blandingen i en smurt, ovnfast tærteform, 24 cm i diameter.
  • Pisk ost, æg, æggeblomme og bouillon sammen med peber og evt. salt.
  • Hæld blandingen over fyldet i formen og bag tærten i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, til kartoflerne er møre. Lad tærten afkøle lidt, før den serveres.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>