Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Kinakål med bagte gulerødder og grønkålspesto

 

Udskriv Kinakål med bagte gulerødder og grønkålspesto
Ret Salat
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Grønkålspesto

  • 50 g renset grønkål
  • 25 g saltede mandler
  • 50 g parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • dl olivenolie
  • 1 stk. presset citron
  • salt og peber

Salat

  • 600 g gulerødder
  • 2 stk. rødløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 kviste rosmarin
  • salt og peber
  • ½ stk. kinakål
  • 50 g tørrede abrikoser

Sådan gør du

Grønkålspesto

  • Skyl grønkålen og hak den groft. Kom grønkål, mandler, revet parmesanost og presset hvidløg i en blender. Blend samtidig med at olien tilsættes. smag pestoen til med citron, salt og peber.

Salat

  • Skræl gulerødderne og skær dem i tykke skrå skiver. Pil løgene og skær dem i både.
  • Vend gulerødder og løg i olivenolie og hakket rosmarin. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og krydr med salt og peber.
  • Bag grøntsagerne i en 200 grader varm ovn til de er møre (cirka 20 minutter).
  • Fjern de yderste blade og stokken fra kinakålen og snit kålen fint. Hak abrikoserne.
  • Vend kål med gulerødder, løg og abrikoser og anret på et fad. Dryp grønkålspesto over.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>