Skip to content

Raita

 

Udskriv Raita
Raita er en kølende dip, der passer godt til krydrede indiske retter.
Ret Tilbehør
Køkken Indisk
Forb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stk. tomater
  • ½ stk. agurk
  • 1 lille håndfuld frisk mynte
  • 1 lille håndfuld frisk koriander (kan udelades )
  • salt
  • ½ stk. presset citron

Sådan gør du

  • Kom yoghurten i en skål. Pres hvidløget og rør det i yoghurten.
  • Skær agurken over på langs og fjern kernerne. skær tomaterne over og fjern kernerne. Skær agurk og tomater i mindre tern, og kom det i skålen.
  • Tilsæt finthakket mynte og koriander. smag til med salt og citron.
  • Dippen kan med fordel laves i god tid, så den kan nå at trække smag.