skip to Main Content

Spansk appelsinsalat

 

Udskriv Spansk appelsinsalat
Denne lækre salat lavede vi på et kursus i Malaga. Hvis der bliver rester af salaten, kan den blendes og trylles om til den lækreste smoothie (Sortér løgene fra inden salaten blendes).
Ret Salat
Køkken spansk
Forb. tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 1 kg appelsiner
  • 50 g milde løg
  • 2-3 stængler bladselleri
  • 200 g grøn peber
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille (eller mynte)

Dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fjern evt. kerner, og fordel skiverne på et fad.
  • Pil, halver og skær løget i meget tynde både. Fordel dem over appelsinerne.
  • Skær bladselleri og peberfrugt i tynde skiver, og fordel dem over.
  • Skyl og hak persillen groft.
  • Ved serveringen drysses salaten med sat og peber og olien dryppes over. Pynt med persillen.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>