Arabisk pizza
Antal 6 stk
Ingredienser
dej:
- 1½ dl vand
- 25 g gær
- 1 stk æg
- 1 tsk salt
- 1 dl friske krydderurter f.eks. persille, purløg eller basilikum
- 6 dl hvedemel
Fyld:
- 500 g hakket oksekød
- 4 stk. løg i tern
- 500 g fetaost i tern
- olie, salt, chili, timian, hvidløg
Sådan gør du
Dej:
- Bland alle ingredienserne til dejen sammen og ælt det til en smidig dej. Del dejen i 6 lige store klumper og form dem til store boller. Hæv bollerne 15-20 min.
Fyld:
- Svits løget i olie Tilsæt kødet og brun det til det har skiftet farve. Smag til med krydderier. Bland til sidst fetaosten i.
Sådan samler du pizzaerne:
- Rul bollerne flade med en kagerulle.Læg fyldet på den ene halvdel af pizza bunden og fold dejen over.Tryk kanten sammen med en gaffel.Pensl med sammenpisket æg.Efterhæv 15 minutter.Bag pizzaerne 20-25 minutter ved 200 gr.