Skip to content

Arabisk pizza

 

Udskriv Arabisk pizza
Ret Hovedret
Køkken Arabisk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

dej:

  • dl vand
  • 25 g gær
  • 1 stk æg
  • 1 tsk salt
  • 1 dl friske krydderurter f.eks. persille, purløg eller basilikum
  • 6 dl hvedemel

Fyld:

  • 500 g hakket oksekød
  • 4 stk. løg i tern
  • 500 g fetaost i tern
  • olie, salt, chili, timian, hvidløg

Sådan gør du

Dej:

  • Bland alle ingredienserne til dejen sammen og ælt det til en smidig dej.
    Del dejen i 6 lige store klumper og form dem til store boller. Hæv bollerne 15-20 min.

Fyld:

  • Svits løget i olie Tilsæt kødet og brun det til det har skiftet farve.
    Smag til med krydderier. Bland til sidst fetaosten i.

Sådan samler du pizzaerne:

  • Rul bollerne flade med en kagerulle.
    Læg fyldet på den ene halvdel af pizza bunden og fold dejen over.
    Tryk kanten sammen med en gaffel.
    Pensl med sammenpisket æg.
    Efterhæv 15 minutter.
    Bag pizzaerne 20-25 minutter ved 200 gr.