Skip to content

Marineret kartoffelsalat

Print marineret kartoffelsalat
Denne salat bliver ekstra god hvis man blander den dagen før den skal spises.
Ret Salat
Køkken dansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Servings 6 personer

Ingredients

Salat:

  • 2 kg kogte kolde kartofler i store tern
  • 1 stk løg i tern
  • 2 stk drueagurker (gem eddiken) i tern
  • ½ stk rød peberfrugt i tern
  • ½ stk grøn peberfrugt i tern
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket purløg
  • 1 håndfuld hakket dild

Dressing:

  • 2 spsk ketchup
  • 2 spsk dijon sennep
  • 2 tsk soya
  • 3/4 dl olie
  • 3/4 dl drueagurkeeddike
  • 40 g brun farin

Instructions

  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
    Tilsæt peberfrugter, drueagurker og krydderurter.
    Næste dag vendes kartofler og løg i.

Solceller

Ollerup Efterskole har sit eget solcelleanlæg, som leverer op mod 80% af efterskolens strømforbrug.

Jordvarme

Efterskolens store koncertsal er opvarmet af 100% jordvarme.

Økologi

På OE har vi ugentlige vegetardage og bruger økologiske råvarer i så stor udstrækning som muligt.

God mad

På OE spiser vi godt. Find vores seneste smiley her – og se vores kogebog her.

Skolemælk

Vi er med i skolemælksordningen, så der er masser af kold og frisk mælk til dig og dine venner.

Skolefrugt

Takket være EU’s frugtordning, så er der frisk frugt til dig dagen lang.

Bæredygtighed

Nettet er en energisluger, så vi gør hvad vi kan for at gøre vores andel bæredygtig. Derfor er vi hostet hos GreenGeek.