Skip to content

Marineret kartoffelsalat

Udskriv marineret kartoffelsalat
Denne salat bliver ekstra god hvis man blander den dagen før den skal spises.
Ret Salat
Køkken dansk
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Salat:

  • 2 kg kogte kolde kartofler i store tern
  • 1 stk løg i tern
  • 2 stk drueagurker (gem eddiken) i tern
  • ½ stk rød peberfrugt i tern
  • ½ stk grøn peberfrugt i tern
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket purløg
  • 1 håndfuld hakket dild

Dressing:

  • 2 spsk ketchup
  • 2 spsk dijon sennep
  • 2 tsk soya
  • 3/4 dl olie
  • 3/4 dl drueagurkeeddike
  • 40 g brun farin

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.
    Tilsæt peberfrugter, drueagurker og krydderurter.
    Næste dag vendes kartofler og løg i.