Marineret kartoffelsalat
Denne salat bliver ekstra god hvis man blander den dagen før den skal spises.
Antal 6 personer
Ingredienser
Salat:
- 2 kg kogte kolde kartofler i store tern
- 1 stk løg i tern
- 2 stk drueagurker (gem eddiken) i tern
- ½ stk rød peberfrugt i tern
- ½ stk grøn peberfrugt i tern
- 1 håndfuld hakket persille
- 1 håndfuld hakket purløg
- 1 håndfuld hakket dild
Dressing:
- 2 spsk ketchup
- 2 spsk dijon sennep
- 2 tsk soya
- 3/4 dl olie
- 3/4 dl drueagurkeeddike
- 40 g brun farin
Sådan gør du
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen.Tilsæt peberfrugter, drueagurker og krydderurter.Næste dag vendes kartofler og løg i.