Thaicurry med græskar
En dejlig nem og velsmagende ret.Server curryen med jasmin- eller basmatiris
Antal 4 personer
Ingredienser
- 1 stk hokkaidogræskar
- 2 tsk rød thaikarry
- 1 ds kokosmælk, 400 ml
- 1 spsk fiskesause
- 2 spsk limesaft
- 1 tsk rørsukker
- 2-3 stk limeblade
- 150 g sukker ærter
- 1 ds bambusskud
- 1 stor håndfuld babyspinat
Tilbehør:
- jasmin- eller basmatiris
Sådan gør du
- Halver græskarret , fjern kernerne og skær det i både.Skær skrællen af, og skær dernæst græskarkødet i tern.
- Svits thaikarry i en gryde i et par skefulde af den faste kokosmælk, til det begynder at dufte.
- Tilsæt græskar, og rist det i blandingen et par minutter.
- Kom resten af kokosmælken ved sammen med fiskesauce, limesaft, rørsukker og limeblade.
- Lad det simre i 5 minutter. Halver suger snapsene på langs, og kom dem i gryden sammen med bambusskud.
- Kog i endnu 3-4 minutter, tilsæt spinat, og kog op.
- Smag til med fiske sauce, limesaft og sukker.Server med jasmin- eller basmatiris