Skip to content

Kyllingefrikadeller med feta og spinat

Udskriv Kyllingefrikadeller med feta og spinat
Ret Hovedret
Tilb. tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød
  • ½ tsk salt
  • ½ dl havregryn
  • 1 stk æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk løg
  • ½ bdt persille
  • 60 g spinat
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 2 tsk rød pesto (kan sagtens udelades)
  • 75 g fetaost
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom det hakkede kyllingekød op i en skål sammen med salt. Rør det godt sammen, og lad det stå i 10 minutter. Rør havregryn og æg i.
  • Pres hvidløg, og hak løg, persille og spinat fint. Skær peberfrugten i små tern. Rør det hele i farsen sammen med pestoen. Smuldr fetaen over, og bland det forsigtigt i.
  • Lad farsen hvile i køleskabet i 25-30 minutter.
  • Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er gennemstegte.