Kyllingefrikadeller med feta og spinat
Udskriv
Kyllingefrikadeller med feta og spinat
Antal 4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket kyllingekød
- ½ tsk salt
- ½ dl havregryn
- 1 stk æg
- 1 fed hvidløg
- 1 stk løg
- ½ bdt persille
- 60 g spinat
- 1 stk rød peberfrugt
- 2 tsk rød pesto (kan sagtens udelades)
- 75 g fetaost
- olie til stegning
Sådan gør du
- Kom det hakkede kyllingekød op i en skål sammen med salt. Rør det godt sammen, og lad det stå i 10 minutter. Rør havregryn og æg i.
- Pres hvidløg, og hak løg, persille og spinat fint. Skær peberfrugten i små tern. Rør det hele i farsen sammen med pestoen. Smuldr fetaen over, og bland det forsigtigt i.
- Lad farsen hvile i køleskabet i 25-30 minutter.
- Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande ved middel varme, til de er gennemstegte.