Fiskefilet i grøn karry, wokgrøntsager og nudler
Antal 4
Ingredienser
Fisk
- 1 kg fiskefilet f.eks. kuller eller sej
- 180 ml Santa Maria Green Curry Spice Mix (eller karrypasta)
- 1 ds kokosmælk
- 2 dl vand
Wokgrøntsager
- 225 g hakket rødløg
- 225 g rød peberfrugt i strimler
- 270 g pak choi eller spidskål i strimler
- 70 g forårsløg i stykker
- 200 g babymajs
- 150 g broccolibuketter
- 250 g groftrevne gulerødder
- 150 g majroe eller kålrabi
- ½ dl olie
- sort peber
Tilbehør
- 540 g ægnudler
Sådan gør du
Fisk:
- Læg fisken i en bradepande. Bland krydderiblandingen/karrypastaen med kokosmælk og vand, og hæld det over fisken. Tilbered i ovn ved 175 grader i a. 15 minutter.
Wok
- Steg grøntsagerne i wokken med olie, og smag til med friskkværnet sort peber. Server fisken med wokgrøntsager og nudler.