Skip to content

Fiskefilet i grøn karry, wokgrøntsager og nudler

 

Udskriv Fiskefilet i grøn karry, wokgrøntsager og nudler
Ret Hovedret med fisk
Køkken Asiatisk
Antal 4

Ingredienser

Fisk

  • 1 kg fiskefilet f.eks. kuller eller sej
  • 180 ml Santa Maria Green Curry Spice Mix (eller karrypasta)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 dl vand

Wokgrøntsager

  • 225 g hakket rødløg
  • 225 g rød peberfrugt i strimler
  • 270 g pak choi eller spidskål i strimler
  • 70 g forårsløg i stykker
  • 200 g babymajs
  • 150 g broccolibuketter
  • 250 g groftrevne gulerødder
  • 150 g majroe eller kålrabi
  • ½ dl olie
  • sort peber

Tilbehør

  • 540 g ægnudler

Sådan gør du

Fisk:

  • Læg fisken i en bradepande. Bland krydderiblandingen/karrypastaen med kokosmælk og vand, og hæld det over fisken. Tilbered i ovn ved 175 grader i a. 15 minutter.

Wok

  • Steg grøntsagerne i wokken med olie, og smag til med friskkværnet sort peber. Server fisken med wokgrøntsager og nudler.