Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Citronfromage

 

Udskriv Citronfromage
Ret Dessert
Antal 10 personer

Ingredienser

  • 9 g husblas
  • 150 g pasteuriserede æg
  • 130 g sukker
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 6 g fintrevet økologisk citronsaft
  • 400 g piskefløde

pynt:

  • Pisket fløde og hakket chokolade

Sådan gør du

  • Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
  • Vend citronsaft- og skal i med en let hånd.
  • Smelt husblassen og hæld den hurtigt i under omrøring.
  • Pisk fløden til en let skum og vend den i fromagen.
  • Smag evt. til med mere citronsaft. Hæld fromagen op i en smuk skål.
  • Pynt fromagen med flødeskum og hakket chokolade.
add_action( 'wp_footer', function() { ?>