Forvarm ovnen til 200 gr. almindelig over- og undervarme.
Æg og sukker piskes til en hvid og luftig masse.
I en anden skål blandes mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao.
Smelt smørret i en lille gryde og hæld derefter mælken i. Rør det sammen så væsken ikke er for varm.
Sigt nu de tørre ingredienser ned i æggemassen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.
Vend derefter smør-mælkeblandingen i, og vend det forsigtigt rundt indtil dejen er glat og jævn.
Beklæd en bradepande med bagepapir. Opskriften passer til en bradepande på 24 x 18 cm. Du kan også bruge en springform med en diameter på 18-20 cm.
Fordel dejen i formen, og glat den ud.
Bages ca. 20-25 minutter. Prik i kagen med en stålstrikkepind for at mærke om kagen er færdig. Hænger dejen ved pinden, skal den have lidt længere tid.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af.