Gnocchi med kylling og chorizo
Antal 4 personer
Ingredienser
- 70 g chorizo
- 1 stk løg
- 1 spsk olivenolie
- 400 g kylling i tern
- 50 g soltørrede tomater, (evt.+ lidt konc. tomatpuré)
- 3 fed hvidløg, presset
- 1 håndfuld basilikum
- 1 tsk fennikelfrø
- 300 g squash i tern
- 2 stængler bladselleri i skiver
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1 ds hakkede tomater
- 500 g gnocchi
- 125 g frisk mozzarella
- 50 g parmesan, friskrevet
- salt, friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Sauter chorizo og løg i olie ved middelvarme, til løgene er bløde. Tilsæt kyllingtern og brun hurtigt kødet ved høj varme.
- Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater, basilikum, fennikelfrø, squash, bladselleri, bouillon og hakkede tomater. Kog retten op. Tilsæt gnocchi og rør retten nænsomt sammen. Smag til med salt og peber. Kom det hele i et gratinfad.
- Riv mozzarella i mindre stykker og fordel den over retten, sammen med parmesan. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til osten er smeltet og er begyndt at blive gylden.
- Server med friskrevet parmesan og et drys basilikum