Poke Bowl
Servings 4
Ingredienser
- 3 dl sushi ris eller jasmin ris, dampet
- 2 stk kyllingebryst, stegt og skåret i mundrette skiver
- 50 g edamama bønner
- 3/4 hel agurk i tern
- 1 bakke svampe, ristede og vendt i teriyaki sauce
- 1 dl wakame tang
- 3/4 stk agurker
- 1 dl vand
- 1 dl eddike
- 1 dl sukker
- 3 stk gulerødder, revne
- Pynt: Cashew nødder, peanuts eller ristede sesamfrø chili mayo og teriyaki sauce
Sådan gør du
- Lav først en portion syltede gulerødder. Bland vand, eddike og sukker i en lille gryde. Kog det til sukkeret er opløst. Tag gryden af blusset, og hæld lagen over de revne gulerødder. Lad det trække og afkøle en times tid.
- Saml alle grøntsager, ris og kylling i en skål. Læg det i små grupper. Pynt med nødder eller frø, chili mayo og teriyaki sauce.

