skip to Main Content

  • Tre måltider om dagen
  • Tre forfriskninger om dagen
  • 30% – 60% økologi
  • Mulighed for diæter (vegetar, glutenallergi m.m.)
  • Frisk frugt tilgængeligt hele tiden

Uden mad og drikke, er du ikke til at holde ud… Det kender vi allesammen. Derfor prioriterer vi sund, økologisk og inspirerende kost på OE. Vores køkkendamer laver virkelig lækker mad hver dag, som både inspirerer og mætter og gør at man er klar til at holde ud lidt længere.

På Ollerup Efterskole arbejder køkkenpersonalet hver dag på at give eleverne et godt og spændende kosttilbud. Køkkenpersonalet gør sig umage for at sammensætte måltiderne ud fra både ernæringsmæssige og sundhedsmæssige hensyn. Det er vores mål at styrke elevernes bevidsthed om sund mad. Når menuen sammensættes følger køkkenet tidens strømninger, tilfører den daglige kost nyt uden dog at glemme de gamle, traditionelle danske retter. Hver uge byder på en vegetardag og en fiskedag.

Desuden deltager alle elever én uge i køkkenet i løbet af skoleåret, hvor de hjælper med at tilberede maden. Her lærer de både om køkkenhygiejne, opskrifter og hvordan man arbejder sammen om at tilberede lækker mad til mange.

Back To Top