Skip to content

Den 29. september, klokken 13 – 17

…kan du få dig en fantastisk eftermiddag på Sydfyn med musik, kor, levende værksteder, rundvisning med søde elever og samtaler med din måske kommende efterskolelærer.

Efterskolernes Dag hos os er en aktiv dag, med både rundvisninger, musik, samtaler og meget andet. Du kan godt glæde dig, for den her dag kan du:

    Opleve vores store kor synge og forstanderen fortælle. Det gør vi både 13:45 og 15:45

    Se og høre eleverne jamme ude i øvelokalerne.

    Dufte til bålet sammen med friluftsholdet ved bålpladsen.

    Sætte dig ned og tale med de elever der laver småhåndværk såsom strik, keramik, tegning og andet kreativt. 

    Få pulsen op med eleverne i parken, når de spiller Ultimate. 

    Smage på vores køkkens gode kager og få en kop kaffe til.

Åbne rundvisninger hele dagen

Hele dagen er der rundvisning sammen med vores søde elever – det er nemlig dem der kender OE bedst. Og du behøver ikke melde dig til, du skal bare møde op.

Alle eleverne synger klokken 13:45 og 15:45, så der er der pause i rundvisningerne, men så kan du i stedet høre vores store kor synge.

Design dit eget efterskoleår!

  • På OE har vi ingen linjer, men i stedet et bredt musik-udbud, så du selv kan designe det efterskoleår du har lyst til. Det vil sige at du både kan orientere dig mod den rytmiske og den klassiske musik på samme tid.
  • OE er også en af de få musikefterskoler, hvor ALLE elever modtager soloundervisning (og hvor det er inkluderet i prisen), har musikteori, fælleskor og sammenspilshold. Det giver et stærkt musikalsk sammenhold, som er en god basis for at komme på en musikalsk rejse sammen med andre.
  • På OE kan du også vælge valgfag tre gange om året, og vi har hvert år mange forskellige valgfag i hver periode. På den måde kan du både gå efter de interesser du har i forvejen, men samtidig også få vækket din nysgerrighed, når du hører om hvad de andre går og laver.
  • Sidst, med ikke mindst, så har vi både OE9, OEZ og OEX, samt Cambridge Engelsk, i vores boglige tilbud, så der skulle også gerne være noget for enhver smag. De tre klasser, og alt det andet, kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Program:

13:00 – Dørene åbnes og rundvisninger starter.
13:45 – Koret synger og forstanderen fortæller.
14:15 – Rundvisninger fortsætter.
15:45 – Koret synger og forstanderen fortæller.
16:15 – Rundvisninger fortsætter.
17:00 – Tak for i dag!

Rundvisninger, musik i øvelokalerne og åbne værksteder er noget der kører løbende hele dagen, så I kommer bare 🙂

Find vej:

Søndag den 29. september mellem kl. 13.00-17.00

Ollerup Efterskole – Sang og Musik
Svendborgvej 10
5762 Vester Skerninge (Ollerup)

Ring hele dagen på 62 24 24 19 hvis I har spørgsmål.

Efterskolernes Dag er nærværende og dejlig dag på OE. Både fordi der er masser af musik og åbne værksteder, men også fordi du får en rundtur på en af landets bedste musikefterskoler sammen med Danmarks dejligste efterskoleelever, nemlig OE’ere.

Det er nemlig vores humoristiske, søde og musikinteresserede elever som ved allermest om at gå på efterskole – også selvom de kun har prøvet det i to måneder, når I kommer. Og vores elever har været det samme sted som dig – og har selv haft sommerfugle i maven. Så de er klar på alle dine spørgsmål, uanset om de handler om vasketøj, sengetider, kammerater eller musikalske forventninger.

I er altid meget velkomne på en rundvisning, hvor I ser skolen, oplever stemningen og taler med lærere og nuværende OE’ere. Det gør I ved at tilmelde jer her: