Skip to content

Citronfromage

  Citronfromage 9 g husblas150 g pasteuriserede æg130 g sukker30 g friskpresset citronsaft6 g fintrevet økologisk citronsaft400 g piskeflødepynt: Pisket fløde og hakket chokolade Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.Vend citronsaft- og skal i…

Læs mere...

Creme brulee tærte

  Creme brulee tærte Tærtebund125 g smør250 g hvedemel80 g sukker1 nip salt1 stk ægCreme bruleemasse120 g æggeblommer80 g sukker½ stk vaniljestang250 g piskefløde100 g sødmælksukker til karameliseringpynt:friske blåbær og ribs i klaser Tærtebund:Skær smørret ud i tern.Kom smør, mel,…

Læs mere...

Appelsinsukkerlage til frugtsalat

  Appelsinsukkerlage til frugtsalat ½ liter vand300 g sukker1 stang vanilje1 stk. appelsin Skrab kornene ud af vaniljestangen.Riv og pres appelsinen.Kom alle ingredienserne i en gryde og kog det ind til en lage. Sluk for blusset og lad den trække…

Læs mere...