Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Abekejser

10. november 2021, klokken 19:30 til 21:00

Abekejser består af:
Jon Døssing Bendixen: keyboards
Jeppe Lavsen: guitar
Adrian Christensen: bas
Frederik Bülow: trommer
Rasmus Fisker: drum machine
Ord er overflødige, når Abekejser byder indenfor i et unikt univers, hvor der er plads til både at danse og drømme sig væk. Her er et nyt solidt og kriblende opfindsomt femkløver fra toppen af det pulserende århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til en fremmed verden fyldt med beatbaseret jazztronica.
Selvom hovedparten af musikerne har en baggrund i jazz og worldmusic, er kontrabassen for længst smidt på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger gruppen sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektronisk drum machine og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger et stort farverigt tæppe, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier, der brænder sig fast. Inspirationerne trækker tråde til bands som Jaga Jazzist, Snarky Puppy og Weather Report, men Abekejser er alligevel helt sin egen.
En ny dansk lyd der er svær at sætte i bås, for ingen musikalske dogmer er sikre, i det øjeblik drengene først går på scenen.

Detaljer

Dato:
10. november 2021
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.