Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Basco

27. april 2022, klokken 19:30 til 21:00

Basco vandt “årets udgivelse” ved DMA folk, for deres seneste og 4. studiealbum Interesting Times. Flere medlemmer af bandet har tidligere vundet DMA priser som årets instrumentalist eller sanger.
De har optrådt på adskellige internationale folkfestivaler bl.a. Førde Festival, Brosella Jazz & Folk, Orkney Folk Festival og i 2018 åbnede de Tønder Festival sammen med DR Bigband, som de har spillet med flere gange.
DET KAN I FORVENTE
Basco leverer en intens folk-koncert (akustisk-klingende musik), hvor publikum bliver ført gennem lyriske, smukke og til tider barske musikalske landskaber. Melodierne er alle nykomponeret folk og sangene er formet over traditionelle viser fra england og skotland.
Vi gør meget ud af at introducerer musikken, og ping ponge med publikum så de får en følelse af nærmest at være en del af koncerten. Musikken fungere godt både på store og små scener, og vi afpasser speak og repertoire, så det passer til stedet

Detaljer

Dato:
27. april 2022
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.