Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dawda Jobarteh og Stefan Pasborg

5. oktober 2023, klokken 19:30 til 21:00

Denne duo er et enestående møde mellem to herrer fra to forskellige musikkulturer, og fra to forskellige kontinenter! To karismatiske og mesterlige musikere i et helt unikt samarbejde. En smeltedigel af stilarter blandet sammen til et output baseret på gensidig kærlighed til stærke rytmiske figurer, smukke melodier og den rene energi i musikken!
Dawda Jobarteh/Stefan Pasborgs Duo er unik på mere end ét niveau… De følelsesmæssigt og elektrisk ladede coverstykker er aggressive, skiftende og udfordrende, da de dekonstruerer lyd og skaber et organisk alternativ til konventionelle forventninger. De mere sædvanlige stykker formår stadig at blande afrikansk tradition, verdensbeat percussion og usædvanlig instrumentering og skaber innovativ og udtryksfuldt stimulerende lyd’.
“Dawda Jobarteh og Stefan Pasborg fra henholdsvis Gambia og Danmark rammer en åre fyldt med power… en veldisponeret suite med en fantastisk dialog mellem de to ‘soul brothers’.
– Jazz Special, DK
“Med en medfødt nysgerrighed leverede den dansk-gambiske kora-tromme-mash-up en meget frugtbar og lovende fusion af musikkulturer” – Soundvenue, DK

Detaljer

Dato:
5. oktober 2023
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.