Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Erik Sommer – musikalsk foredrag

5. september 2018, klokken 19:30 til 21:00

En aften med sange, anekdoter, fortællinger og poesi, begivenheder og mennesker. Erik Sommer har en omfattende komponistvirksomhed bag sig med mange sange og salmemelodier. En del er blevet optaget i højskolesangbogen og i den nye salmebog. Erik Sommer er manden, som har været medvirkende til, at salmer som ”Du har tændt millioner af stjerner” og ”Nu går solen sin vej ” er blevet så kendte og elskede, som de er i kraft af deres skønne sangbare melodier, sange, som der helt sikkert bliver lejlighed til at synge denne aften.
Erik Sommer er født i 1948, konservatorieuddannet musikpædagog og var i 16 år ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium. Forud for det var han højskolelærer på Silkeborg og Danebod Højskole igennem ialt 12 år. I tidsrummet 2005 til 2010 har han været forstander på SeniorHøjskolen i Nørre Nissum. Sideløbende har han nu som tidligere tid til at holde foredrag, fortælle- og sangtimer og til undervisning på efteruddannelseskurser for musiklærere. Desuden er det blevet til mange korstævner for både børn og voksne.

Detaljer

Dato:
5. september 2018
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/193269734700132/

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.