Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredrik Lundin: De fem på ny eventyr

15. april 2020, klokken 19:30 til 21:00

Siden Fredrik Lundin ankom til den danske jazzscene i 1981 har denne elegante og eksplosive musiker hovedsageligt arbejdet med eksperimentel og nutidig musik. En virkelig original og virtuos stemme, der arbejder med og i bands som sit eget 11-mands store roots, blues og jazz-orienterede ”Fredrik Lundin Overdrive”, kvintetten ”Offpiste Gurus” sammen med vokalisten Trine-Lise Væring, Marilyn Mazur Group og endelig kvintetten ”De fem på nye eventyr”, samtidig med han er en fremtrædende komponist for moderne ensembler, teater og jazzgrupper.

Han har udgivet otte albums som leder og spillet som sideman på yderligere 50 og har modtaget flere priser, bl.a. to Danish Music Awards for årets bedste jazz album. Fredrik Lundin har har til 5 GO ADVENTURING AGAIN samlet fire profilerede unge musikere, og til dem skrevet en bunke ny musik – en boblende, stærkt krydret gryderet der emmer af 50 års inspirationer fra James Blake til Bela Bartok, fra Jon Balke til T Bone Burnett, fra Paul Bley til Leadbelly. Den farverige eksplosion af musik, formidles temperamentsfuldt af den polske trompetist Thomasz Dabrowski, de to svenskere, Petter Hängsel på trombone og Joel Illerhag på bas, og af de to danskere, Anders Provis på trommer og kapelmesteren selv på diverse saxofoner. Der er tale om et lille orkester med en meget stor lyd, fem store improvisatorer og udprægede personligheder i en musik der både udnytter orkestrets klanglige muligheder og de enkelte musikeres improvisatoriske potentiale til det yderste. Den engelske børnebogsforfatter Enid Blyton stod bag de engang så populære og aktionfyldte børnekrimier, De 5-bøgerne, hvor fem kammerater gerne opsøger nye udfordringer og tager på nye og ofte uhyggelige eventyr. Og som i bøgerne tager Fredrik De fem på nye eventyr. Vi bliver udfordret, men sådan er jazz heldigvis også. Eventyret kommer til de, der opsøger det!

Billetter:
Pris 100,-/50 kr. + gebyr

Detaljer

Dato:
15. april 2020
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup Efterskole Sang og Musik

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.