Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal

11. maj 2022, klokken 19:30 til 21:00

Gustaf Ljunggren: keyboards, klaver, guitar
Emil de Waal: trommer, percussion, elektronik
Er der to navne på den hjemlige musikscene, der altid har haft legen og nysgerrigheden som en vigtig faktor i alt, hvad de foretager sig, er det multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren og slagtøjsspilleren Emil de Waal.
I deres 20-årigt lange samarbejde har de været vidt omkring med alt fra hits på Dansktoppen, TV-shows over masser af projekter med en bred vifte af kendte danske kunstnere til støjkoncerter i Kina.
Sidste år udsendte parret et jubilæumsalbum med egen fælles musik, hvor de to originale musikere betjener sig af både akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter.
Den stemningsfulde skive er indspillet live uden overdubs og mixet i New York af Andy Green, der også har virket for bl.a. Velvet Underground og John Cale.
Det er netop numrene herfra, som er på repertoiret denne aften. Fascinerende og billedskabende kompositioner. Som et fortryllende landskab, der åbner sig.

Detaljer

Dato:
11. maj 2022
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.