Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kalaha

26. september 2018, klokken 19:30 til 21:00

Hvilken slags musik ville dukke op, hvis du kombinerede et par berømte danske elektroniske producenter med to af de mest spændende jazzmusikere?
Svaret? Det ankommer i form af de skandinaviske elektropianister Rumpistol og Spejderrobot – to fremtrædende musikere med et omdømme langt ud over deres hjemlande – sammen med guitaristen Niclas Knudsen og trommeslager / percussionist Emil de Waal.
Disse fire talentfulde musikere tilsammen – og KALAHA blev født. Et dristigt eksperiment at sige mildt.
Deres anerkendte debutalbum “Hahaha” fra 2014 er inspireret af lige dele fra vestafrikansk funk, elektro rave og jazz improvisation og rammer den bedst mulige blanding af musikalske verdener. Stærkt energisk og udtryksfuldt og får lytteren til at danse med hovedet lige så meget som hjertet.
Deres fire udgivelser til dato har vist sig at være fængslende oplevelser, der er præget af deres særprægede lyddesign samt de fremragende instrumentale bidrag fra hovedpersonerne. Det er ikke overraskende, at deres album ikke kun samler konstant anerkendelse blandt vinylfonister, men de har også givet KALAHA mange nomineringer for danske musikpriser.
Med over 80 koncerter har KALAHA skabt en tilstand af eufori blandt publikum, som måske aldrig ville have troet, at de nogensinde kunne danse så meget til musik med influeret af jazz!

Detaljer

Dato:
26. september 2018
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/466789603791765/

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.