Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Martin Schack – nyfortolkning af den danske sangskat

29. august 2018, klokken 19:30 til 21:00

Pianisten Martin Schack har samlet et stjernehold af jazzmusikere omkring “Jazz på dansk“-konceptet. Oplev fire topmusikere spille en række sange af bl.a. Carl Nielsen, Kaj Normann Andersen, Mogens Jermiin Jensen, Pia Raug, Benny Andersen. Repertoiret består udelukkende af sange fra den danske sangskat (samt enkelte svenske), smagfuldt arrangeret af pianisten Martin Schack, som også er initiativtager til bandet. “Jazz På Dansk” består af Martin Schack (piano), Morten Lund (trommer), Michael Olsen (sax) og Morten Ramsbøl (bas). Hver især nogle af de mest efterspurgte musikere på den danske jazzscene. Bandet har siden 2010 udgivet tre CD’er, senest “Vinter- og julesange” i 2016. CD´erne i “Jazz på dansk”-trilogien er med deres varme og personlige udtryk og Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede sange, blevet godt modtaget af publikum.
Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det “oprindelige oplæg” tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

Detaljer

Dato:
29. august 2018
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1304867379645055/

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.