Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Morten Haugshøj Group

20. november 2019, klokken 19:30 til 21:00

Morten Haugshøj Group

Jesper Løvdal: Saxofon, Thomas Sejthen: Kontrabas, Anders Mogensen: Trommer, Simon Gorm Eskildsen: Klaver, Morten Haugshøj: Guitar.

Med et fremragende hold af nogle af landets bedste jazzmusikere, har jazzguitaristen Morten Haugshøj netop udgivet albummet ’’The Street Doctor’’, som emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier. Stilen er melodisk, moderne jazz med en vildhed fra New York krydret med Nordens romantik og lyrik, og det gør en koncert med Morten Haugshøj Group til en vedkommende og intens oplevelse, hvor man både kan glæde sig over de fremragende musikere og deres virtuose niveau, energi og sammenspil, men også ganske enkelt glæde sig over at lytte til nogle fede numre, hvis melodier efter en koncert ikke undslipper så let fra den indre, mentale melodihorisont. Anmelderne har været meget begejstrede og kalder det et album på ’internationalt niveau’’ (Gaffa), og Fyens Stiftstidende mener i en femstjernet anmeldelse, at det er sjældent at høre et så fasttømret sammenspil på dansk jord. Det anerkendte jazztidsskrift ’’All About Jazz’’ mener, at ’’The Street Doctor’’ er en ’’perfekt symbiose mellem den lyriske jazz og den moderne jazz’’, og Jazz Special kalder albummet særdeles anbefalelsesværdigt og understreger, at alt ’’er på et højt plan’’, og at musikken ’afvikles overlegent’’.

Billetter:
Pris 100,-/50 kr. + gebyr

Detaljer

Dato:
20. november 2019
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup Efterskole Sang og Musik

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.