Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musik- og lyrikkoncert

16. november 2019, klokken 13:00 til 16:00

I vinterens begyndelse starter årets ”Musik og Lyrik” projekt, som sigter mod at få skabt ny, dansk musik og som prøver at udfordre elevernes genrekendskab. Skolens musik- og dansklærere sammensætter hvert år 15 nye bands og inddeler dem i musikalske genrer, hvorefter der bruges en hel uge på at komponere ny dansk musik og skrive sangtekster. Samtidig skal eleverne også tage bandfotos, de skal lave band-art og i det hele taget prøve at få deres spritnye band til at fremstå som et reelt bud på en Gaffa-yndling på blot en uge.

Ugen sluttes med en storslået koncert, og bagefter bruger musiklærerne tid på at producere sangene, så det kan udgives på OE-Records. Alle tekster, plakater, bandfotos, band-art og live billeder udgives også i slutningen af skoleåret som en lækker minde-bog til alle eleverne.

Koncerten er offentlig – og der er gratis adgang. Kom og lyt med når morgendagens danske toner træder deres første spæde skridt i Koncerten.

Detaljer

Dato:
16. november 2019
Tidspunkt:
13:00 til 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.