Skip to content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

One-Eyed Mule

30. august 2023, klokken 19:30 til 21:00

Begivenhed Navigation

One-Eyed Mule debuterede i 2006 med pladen ”Hobo in the land of love” og har igennem årene markeret sig som et af Danmarks mest interessante folkrock-orkestre. Gennem fem plader har de fået skabt deres helt eget udtrykt og står med ben i forskellige musikalske lejre. Lyden er drømmende, folky, rocky, skramlet, funky, syret – som et enøjet muldyr på afveje!
Bandet, der er centreret omkring sangskriverne Rasmus Dall og Uffe Ipsen, har de seneste år ligget lidt i dvale, da Rasmus har haft travlt med bandet Folkeklubben.
One-Eyed Mule tog for alvor form igen, da de begge med nogle års mellemrum bosatte sig i Svendborg. Der allierede de sig med trommeslager Christian Rindorf (Rumour Said Fire, Palace Winter m.fl.) samt guitarist Rasmus Skovgaard, der også begge var flyttet til byen. Rune Højmark joiner endnu engang på pedal steel.
Nu er en ny plade klar: Ti nye sange.
Om albummet siger Rasmus Dall:
’Pladen har ikke som sådan et stramt koncept, men er mere ti løsrevne sange, der på en eller anden måde kredser om at lande. Lande i en ny by, lande sig selv med og i kærlighed. Lande i det levede livs mange modsætninger mellem både at slå rødder og sprede sine vinger, få sine kicks og shakes og drømme om fred i horisonten. At være nærværende og gribe nuet og samtidig huske at glemme sig selv som en fugl på træk eller en dagdrømmer’.

Detaljer

Dato:
30. august 2023
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup, 5762 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>