Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SKAB! – Musikteater 2020

26. februar 2020, klokken 19:00 til 20:30

| 50 kr.

SKAB! – Musikteater 2020

Årets årgang på den sydfynske musikefterskole, Ollerup Efterskole, er tæt på at springe ud af skabet. I år har eleverne selv defineret hvilke skabe der skal springes ud af og de otte skabe udgør et samlet univers, som gennem spoken word, musik, sang og performance giver et bud på ungdommens ståsted anno 2020.
Eleverne fik før jul til opgave at danne otte ord ud fra ordet SKAB og har siden været i gang med workshops og skriveøvelser. ”At vildskab og lidenskab hører sammen, de ved de fleste. Men derimod kan fuldskab og videnskab måske give en smule udfordringer. Og om det er fangenskab som fører til galskab eller omvendt, det er spørgsmålet. Og sidst, men ikke mindst så kan de fleste nok forestille sig at der følger en god portion morskab med i at være fyldt med djævelskab.”
Det er igen de unge mennesker i 9. og 10. klasse som selv skriver stykket, komponerer musikken, laver kostumerne og bygger scenografien, dog med en række kreative benspænd undervejs, for at få skubbet både musik og tekster ud i yderpositionerne.
Hvis det går som det plejer, så bliver årets musikteater ”SKAB” en seværdig forestilling som vil imponere musikalsk, skabe eftertanke, provokere, underholde og være nutidigt vedkommende. Vi glæder os enormt meget til at se hvad de finder på og vi håber at svendborgenserne vil kigge forbi efterskolen for at støtte den lokale efterskole og opleve et ungdommeligt og nutidigt bud på omverdenen.

Detaljer

Dato:
26. februar 2020
Tidspunkt:
19:00 til 20:30
Pris:
50 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.