Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Syng Selected

14. november 2021, klokken 15:00 til 17:00

Syng Selected er et rytmisk a cappella-kor bestående af 32 af Danmarks dygtigste, unge korsangere i alderen 18-30 år.
Koret blev dannet i 2014 af kororganisationen Syng og er på få år blevet en stor spiller inden for rytmisk kormusik – både nationalt samt uden for landets grænser. Syng Selected fungerer som ambassadører for udvikling af kormusik og talentudvikling nationalt, og derfor kommer korets sangere fra hele landet. Med Syng Selected-initiativet får de unge talenter mulighed for, at arbejde sammen med nogle af landets førende korledere inden for rytmisk kormusik, samt andre unge korsangere på samme høje sangtekniske niveau. Koret mødes typisk i weekender 4 gange om året på efterskoler og højskoler for intense øveforløb samt for at køre sig i stilling til koncerter.
Syng Selected har skiftende kunstneriske ledere på hver et toårigt forløb for at sikre en løbende udvikling af koret. Foruden koncerter på flere prominente scener i Danmark har koret turneret i Israel, Sverige og senest i USA i 2020, hvor koret vandt en stor international a capella-konkurrence til SingStrong i New York.
Da koret ikke har kunne mødes fysisk det seneste år, så har fokus ligget på sangskrivning, hvilket har resulteret i korets aller første originale musik. I øjeblikket ledes Syng Selected af Morten Vinther Sørensen, nok mest kendt for sine ti år i The Real Group.
Der vil være billetsalg i døren. Betaling med Mobilepay.

Detaljer

Dato:
14. november 2021
Tidspunkt:
15:00 til 17:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.