Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trolska Polska

13. maj 2020, klokken 13:30 til 21:00

Trolde, vandnymfer, drillenisser, elverfolk… hvad er det egentlig der rører sig derude i skoven? Hvad enten vi tror på dem eller ej, så findes de jo et sted derinde i vores bevidsthed…
Trolska Polska er et eventyrligt orkester, som med medrivende melodier og glædesmittende energi tegner et fortryllende og festligt billede af et væld af skikkelser fra den nordiske myteverden.
Orkesteret består af en række talenter fra den dansk/svenske folk-scene, håndplukket af den danske multiinstrumentalist Martin Seeberg; modtager af DJBFAs hæderspris 2016 og kendt fra banebrydende projekter som bl.a. Sorten Muld, Instinkt, Valravn, Asynje og Virelai.
Den syv-trolde-store besætning udgør en hel lille troldesymfoni, der med et utal af spændende instrumenter vækker jætter, alfer, kanutter, sinkaduser og andet troldtøj til live gennem Seebergs iørefaldende melodier. For disse skæve og nærmest urnordiske kompositioner modtog Seeberg en Danish Music Award som årets komponist i 2014, på baggrund af musikken på Trolska Polskas debutalbum “Moss”.

Billetter:
Pris 100,-/50 kr. + gebyr

Detaljer

Dato:
13. maj 2020
Tidspunkt:
13:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup Efterskole Sang og Musik

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg,5762Denmark
+ Google Maps

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.