Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vokalensemblet UngKlang

15. maj, klokken 19:30 til 21:00

UngKlang er et moderne ensemble, der udfordrer den gængse opfattelse af kormusik, men samtidig hylder den traditionelle sangskat. De har optrådt i mange sammenhænge, på TV, ved store musikfestivaler, intimkoncerter, korkonkurrencer og ved private arrangementer.
Ungklang består af:
Martha Bach Gislinge – Agnes Haugland – Johanne Munch – Esmeralda Holmberg – Ida-Marie Bjerg Raft – Ella Van der Pals – Marie Wendt Ketting – Maja Wiberg – Sara Enevold.
For koret handler det om disciplin, dedikation og selvfølgelig talent. Medlemmerne er klassisk skolet, og en del af deres repertoire er klassisk 4-7 stemmigt, men der er også en del moderne i deres repertoire.
De komponerer også en del selv og arrangerer. F.eks. et ni minutter langt værk til opførsel på Thorvaldsens Museum i København baseret på en masse Grundtvig sange i forbindelse med en særudstilling.
De har optrådt for bl.a. Kristeligt Dagblad, Højskoleforeningen, TV2, Dansk Industri, Thorvaldsens Museum, Rudolph Care og mange andre – ja selv selveste Barack Obama.

Detaljer

Dato:
15. maj
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.