skip to Main Content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bigband 1748

24. november, klokken 19:30 til 21:00

I samarbejde med DJF (Dansk JazzmusikerForening) og Anders Mogensen, (kordinator på rytmisk afd. Syddansk Musikkonservatorium), er det lykkedes at få den svenske komponist og trompetist Ann-Sofi Söderqvist til Danmark til november.
Hun er i DK for bl.a. at give masterclases på konservatoriet, og i den forbindelse har Bigband 1748 har været specielt heldige, at få lov til at spille 2 koncerter med hendes musik, og med hende som dirigent.
Ann-Sofi´s kompositioner arbejder bredt inden for jazzen, og et af hendes “varemærker” er at arbejde med vokalen i musikken.
Der er overvejende unge musikere i orkestret, og det er mit ønske med koncerterne, at nå ud til et ungt publikum, og at det vil være en oplevelse for eleverne på Ollerup.
Ann-Sofi Söderqvist:
Underviser på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm
Er medlem af Musikaliska Akademien,
Leder af ASJO der består af Sveriges absolut bedste musikere, og udelukkende spiller hendes musik.
Er hædret og har fået et utal af priser i gennem de sidste mere end 25 år
Se vedhæftede CV
Bigband 1748
Selvom Bigband 1748 er et af Odenses ældste bigbands, er det også det mest ungdommelige, og består af en blanding af konservatoriestuderende, mgk-elever og dygtige amatører fra bl.a. FLOW.
Bigband 1748 har gennem tiden spillet med en række danske og udenlandske solister, og talrige odenseanske jazznavne har optrådt som solister med bigbandet igennem tiden, og en del har endda trådt deres jazzbarnesko her. Gennem tiden har bandet udviklet sig i en mere moderne retning, og spiller musik, der spænder over flere genrer inden for Jazzen.
Orkestret er under daglig ledelse af Thomas Buchreitz, men til denne koncert, dirigeres bigbandet af Ann-Sofi Söderqvist.

Detaljer

Dato:
24. november
Tidspunkt:
19:30 til 21:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon:
62242419
E-mail:
mail@ollemus.dk
Hjemmeside:
www.ollemus.dk

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup, 5762 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.ollemus.dk

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside. Grundet Covid19, sælges der IKKE billetter i døren. Dette gælder også forældre og søskende.

https://www.billet.dk/venue/koncerten-ollerup-efterskole-sang-and-musik

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside. Er der ændringer om billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>