skip to Main Content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Musik- og lyrikkoncerten, vol. 19

23. februar, klokken 13:00 til 16:00

I ugen efter vinterferien starter årets ”Musik og Lyrik” projekt, som sigter mod at få skabt ny, dansk musik og som prøver at udfordre elevernes genrekendskab. Skolens musik- og dansklærere sammensætter hvert år 15 nye bands og inddeler dem i musikalske genrer, hvorefter der bruges en hel uge på at komponere ny dansk musik og skrive sangtekster. Samtidig skal eleverne også tage bandfotos, de skal lave band-art og i det hele taget prøve at få deres spritnye band til at fremstå som et reelt bud på en Gaffa-yndling på blot en uge.

Ugen sluttes med en storslået koncert, og bagefter bruger musiklærerne tid på at producere sangene, så det kan udgives på OE-Records. Alle tekster, plakater, bandfotos, band-art og live billeder udgives også i slutningen af skoleåret som en lækker minde-bog til alle eleverne.

Koncerten er offentlig – og der er gratis adgang. Kom og lyt med når morgendagens danske toner træder deres første spæde skridt i Koncerten.

Detaljer

Dato:
23. februar
Tidspunkt:
13:00 til 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon:
62242419
E-mail:
mail@ollemus.dk
Hjemmeside:
www.ollemus.dk

Sted

Koncerten Ollerup Efterskole Sang & Musik
Svendborgvej 10
Svendborg, 5762 Denmark
+ Google Map

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter kan købes i døren (både kontant og med MobilePay) – eller online på følgende hjemmesider:

Ticketmaster.dk
Billet.dk
NemBillet.dk

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmesider. Er der ændringer om billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.

OBS! Vores egne fælleskorkoncerter kræver IKKE billet!