skip to Main Content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

One-Eyed Mule

10. december, klokken 19:30 til 21:30

Ubetinget en af Danmarks bedste americana-acts! Og vi er så glade for at det er lykkes at få mulddyret ud af stalden og tilbage på scenen, hvor det hører til. One-Eyed Mule er oprindelig inspireret af den amerikanske rootsmusik fra 1920’erne og 1930’erne, men har fået skabt deres helt eget udtryk og står med ben i forskellige musikalske lejre. Sangene er drømmende, sfæriske toner fra pedal steel og ekkomaskiner snor sig om en simpel lille folk-melodi. Der flirtes med discobeats, rytmeboks og xylofoner!
Siden 2006, hvor One-Eyed Mule debuterede, har bandet markeret sig som et af Danmarks mest interessante folkrock-orkestre: Med deres filmiske lydlandskaber, der smukt og ofte melankolskt veksler mellem tilbagelænede rootsnumre og mere tempofyldte støvede rocksange.
Forsanger Rasmus Dall (også kendt fra Folkeklubben) siger om bandet’s seneste udspil: “Pladen har som sådan ikke noget tema. Den er et produkt af de sanseindtryk, erindringer, fremtidsdrømme, hverdagsplanlægninger og associationer, som hverdagen består af. Det er sange til morgenfriske børn, til forbilleder i forskellige farver, om kampen for sine drømme, om forstadsfrustrationer og sange om at skrive sange.”

Detaljer

Dato:
10. december
Tidspunkt:
19:30 til 21:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon:
62242419
E-mail:
mail@ollemus.dk
Hjemmeside:
www.ollemus.dk

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup, 5762 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.ollemus.dk

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside. Grundet Covid19, sælges der IKKE billetter i døren. Dette gælder også forældre og søskende.

https://www.billet.dk/venue/koncerten-ollerup-efterskole-sang-and-musik

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside. Er der ændringer om billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>