Skip to content

Koncertsalen har en kapacitet på 750 stående publikummer og op til 430 siddende. Salen er klar til udlejning fra august 2017.

I salen findes der en scene som måler 5 m dyb og 12 m bred. Højden på scenen er 1 m. og der er scenetrapper. (Ved større koncerter kan scenen udvides med yderligere sceneelementer.)

Ved leje af sal til koncerter eller andre events, skal lejer selv sikre personale/vagter ved scenen under afvikling og i pauser og eventuelt ved indgang. Ønskes dette organiseret af OE vil det være et tilkøb efter aftale.

Koncertsal har backstage område der består af omklædning/opholdsrum på 16 m2, tekøkken og bad/toilet og en bagscene på 33 m2 netto og en portindgang (3,5 m. bred)

Andet

Ollerup Efterskole Sang og Musik emmer af ånd, historie, Grundtvig og god atmosfære. Skolen har et særdeles stort netværk af musikere, foredragsholdere, kunstnere, booking bureauer m.v. og kan være behjælpelige med etablering af aftaler i forbindelse med lejers arrangementer.

Skal der fx bruges en pianist, en kunstner eller andet, i forbindelse med underholdning til møder, generalforsamlinger, oplevelsesdag for personale m.v., kan skolen sørge for, at det er en del af en pakkeløsning.

Skolen har ikke restaurant eller café, men vi kan tilbyde tilkøb af dejlig buffet eller andet i meget høj gourmet kvalitet fra skolens køkken. Særskilt tilbud udarbejdes hvis dette er et ønske. Vi kan også formidle kontakt til gode lokale Cateringfirmaer, som vi har erfaring med leverer særdeles god mad til fornuftige priser.

Som udgangspunkt skal Bar/Café etableres af lejer. Andet kan dog aftales – se nedenfor.

Hvis lejer ønsker at OE forestår alt omkring bar, service m.m. (en pakkeløsning) udarbejdes særskilt tilbud. Skolen kan også sikre barpersonale, hvis det ønskes. Dette vil i så fald indgå i pakkeløsningen.

En mobil bar på xx m. kan lejes til kr. 800 + moms og skal som udgangspunkt placeres i Foyer. Ekstra bar i salen etableres for egen regning og kun ved særlige koncerter eller events og efter aftale med udlejer. Skolen har eksklusiv aftale med Albani og bestilling af øl og vin foretages via skolen.