Skip to content

En bred vifte af virksomheder, foreninger, institutioner og uddannelsesinstitutioner har mulighed for at leje Ollerup Efterskoles koncertsal og andre lokaler som ramme for møder, koncerter, arrangementer m.m. flg. lokaler kan lejes:

  • Koncertsal (inkl. Foyer)
  • Foyer
  • Symfonien

Udlejningspriserne er baseret på kommunale priser på lokaleleje til foreninger, samt det generelle prisniveau for kommerciel udlejning.
Ønsker I at leje koncertsalen eller andre lokaler så kan du downloade ”Lejebetingelser og prisliste” HER

Ollerup efterskole har et godt netværk

Ollerup Efterskole Sang og Musik emmer af ånd, historie, Grundtvig og god atmosfære. Skolen har et særdeles stort netværk af musikere, foredragsholdere, kunstnere, booking bureauer m.v. og kan være behjælpelige med etablering af aftaler i forbindelse med lejers arrangementer.

Skal der fx bruges en pianist, en kunstner eller andet, i forbindelse med underholdning til møder, generalforsamlinger, oplevelsesdag for personale m.v., kan skolen sørge for, at det er en del af en pakkeløsning. Skolen har ikke restaurant eller café, men vi kan tilbyde tilkøb af dejlig buffet eller andet i meget høj gourmet kvalitet fra skolens køkken. Særskilt tilbud udarbejdes, hvis dette er et ønske. Vi kan også formidle kontakt til gode lokale Catering firmaer som vi har erfaring med leverer særdeles god mad til fornuftige priser.

Som udgangspunkt skal Bar/Café etableres af lejer. Andet kan dog aftales.

Hvis lejer ønsker at OE forestår alt omkring bar, service m.m. (en pakkeløsning) udarbejdes særskilt tilbud. Skolen kan også sikre barpersonale, hvis det ønskes. Dette vil i så fald indgå i pakkeløsningen.

En mobil bar kan lejes til kr. 800 + moms og skal som udgangspunkt placeres i Foyer. Ekstra bar i salen etableres for egen regning og kun ved særlige koncerter eller events og efter aftale med udlejer. Skolen har eksklusiv aftale med Albani og bestilling af øl og vin foretages via skolen.