Skip to content

  • Stor koncertsal
  • Fire øvelokaler
  • Moderne lydstudie
  • Klaver i alle klasselokaler
  • Lydkort til udlån
  • Instrumenter til udlån

De musikalske faciliteter på OE bliver prioriteret højt og vi passer på vores udstyr. Med så mange muligheder for både at øve alene og spille sammen med andre, så får musikken de bedste vilkår at udfolde sig i. Hvis du har lyst. så kan du også få lov til at øve dig i stilletimen en gang om ugen, så du er helt klar til din instrumentalundervisning.

OE råder over topmoderne musikfaciliteter. Her er tænkt på lyddæmpning i alle ender og kanter, diffusere, absorbenter, flydende etageadskillelse, basfælder, studieglas, dobbeltdøre, 3 lag gips…. Lyden er kort sagt fremragende i alle fire rytmisk udstyrede øvelokaler, og man kan spille i dem alle på en gang uden gener for hinanden. Hvis man holder pause i sit lokale, kan man kun ane at der foregår noget rundt omkring. Og at det hele så dufter af kvalitet og æstetik, lys og glæde, fremtvinger respekt og ydmyghed overfor huset.

Og så har vi haft mulighed for at udruste lokalerne med grej så tankerne falder tilbage på barndommens julelys i øjnene når vi gik med far og mor i den lokale legetøjsbutik op mod jul. Vi er sikre på at du kommer til at få nogle af dine bedste musikstunder i disse omgivelser. Her er fundamentet 100% i orden – og lokalerne higer blot efter at blive fyldt med unge mennesker som har lyst til at udforske musikken sammen, uanset hvilken klang, hvilket tempo eller hvilken toneart den så end måtte være i.

Et lille udsnit af skolens udstyr

Fohn Experience-Series PA System
A 100 Hammond + Leslie 147
Marshall Valvestate VS 100
Koch guitar amp
Grotrian Steinmeg Flygel
Fender Hot Rot DeVille
MiniMoog Voyager
Nord Wave
Nord Stage
ProTools 9 HD 1
Signex krydsfelt
C 24 Controller
MacPro
Roland TD 12 drumset
Studiemikrofoner: Brauner Velvet, AKG 414, Neumann KM 184, Shure SM7