skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Saunagus #3

Tredje gang er lykkens gang - og det gælder måske også for Saunadrengene. Ihvertfald er de her ganske kaotisk ombord i studiet endnu en gang, men snak, holdninger og musik. Velkommen i saunaen, husk dit håndklæde!

Read more

“Saunagus” #2

Så er det blevet tid til at ryste lattermusklerne igen - denne gang med blandt andet keyboardmanden i studiet, som har fået erstattet sine stemmelæber af en vocoder. God fornøjelse!

Read more

Krølller eller ej #1

Krøller eller ej blev lettere saboteret af en træt computer, men de klarede det alligevel. Det her er deres første udsendelse og på den baggrund så klarede de det flyvende - god lytter!

Read more

“Pladehjørnet” #1

Vinylen snurrer lystigt i dette første program, som både byder på store emner som organdonation og stofmisbrug og selvfølgelig også stor musik, kun afspillet fra plader. God lytter!

Read more

“Saunagus” – #1

Så er drengene i gang med deres allerførste radioudsendelse. Kampklare med vinyler, egne beats, storslåede betragtninger og bred musiksmag - god lytter!

Read more

RadiOE: Tre nye redaktioner

Så er vi igang med forårets radio. I studiet møder vi "Saunagus", "Pladehjørnet" og "Krøller eller ej" med masser af højt humør, god musik og underfundige fortællinger. Jeg glæder mig til at følge dem helt frem til sommer...

Read more
add_action( 'wp_footer', function() { ?>