skip to Main Content

Filmværksted

I filmværkstedet skal vi lege med levende billeder på forskellige måder. Det er vigtigt at du har lyst til at være med til, at lave et færdigt produkt som skal vises til et større publikum fx. på Facebook, YouTube, i Koncerten m.m., derfor er der fokus på, at det vi laver har en høj kvalitet.

Tanken er, at du bliver god til at bruge et digitalt kamera, får lært forskellige filmtekniske virkemidler, får styr på arbejdet med drejebog og planlægning af et filmprojekt, arbejde med lydsiden og ikke med færdiggørelse af et projekt i et redigeringsprogram på din computer.

Hvis du selv har et godt kamera kan det være en fordel for dig, at have det med. Alle skal have en redigeringsmulighed på sin computer og det kunne fx være iMovie, Moviemaker, Lightworks m.fl. Det er hvad du selv bedst kan lide at arbejde med.
Skolen råder over gode digitale spejlreflekskameraer som kan optage i høj kvalitet og skolen har også GoPro kameraer, som skal tænkes ind i vores filmprojekter.

Filmværkstedet er et eksperimenterende og legende forum, hvor I kan blive dygtige til både noget teknisk, men også noget æstetisk.
Projekterne vi skal arbejde med er bla. at lave reklamefilm for skolen, for bestemte projekter, lave musikvideo til nogle af udgivelserne på OERecords, lave små dokumentar- og nyhedsudsendelser og lave optagelser af forskellige koncerter, musikteater og meget andet. Af praktiske grunde betyder det også, at noget af det vi skal lave kommer til at ligge på andre tidspunkter.