skip to Main Content

Live radio

Hver tirsdag fra 8:50 – 9:50

Klik her for at lytte – lyden starter efter 3 sekunder.
Virker det ikke, så klik her.

Du kan se forårets sendeplan lige her.

RadiOE er Ollerup Efterskoles egen netradio. Radioen produceres og sendes af eleverne på valgfaget “Radio”. Vi sender live én time hver uge fra vores eget lækre radiostudie og resten af tiden sender vi elevproduceret musik udgivet på OE Records.

Du kan lytte til alle vores udsendelser nederst på siden. Lytter du jævnligt til podcasts, så er det også nemt at tilføje RadiOE til iTunes eller din favorit podcast-app. Søg blot efter “Ollerup Efterskole” eller kopier denne adresse ind som feedhttps://www.ollemus.dk/feed/podcast/radioe.

God lytter!

Forårets tre redaktioner

Disse tre redaktioner sender på skift i løbet af foråret.
Når vi har anderledes projektuger på OE, så sender vi
en temaudsendelse om ugens projekt eller hits fra arkivet.

Pletten på lagnet

Pletten på lagnet er en satirisk gruppe bestående af: Sigurd Johannesen, Ane Læssøe, Noah Seemann og Birk Silver. De bringer næsten aktuelle nyheder, sjov og ballade og sketches.

Mavefornemmelsen

Et sprudlende, farverigt og delvist hjælpende program, der med et ungt perspektiv navigerer mellem livets mange muligheder – fra mennesker og den moderne hverdag til fremtiden og diverse fuck-ups. Programmet består af: Anneli Wæver Andreasen, Anton Büchert, Mikkel Vedersø & Nina Albjerg Scheel.

Så langt, så godt

Så langt, så godt er et radioprogram,  der skildrer dagligdagens små finurligheder. Vi reflekterer over hverdagens store og små problemstillinger, som både er indsendt af lyttere, og problemstillinger der ellers rører på sig i verdenen. Vi har en række forskellige skøre indslag, som vi kører i vores program. Du vil blandt andet kunne opleve skøre historiefortællinger og deltage i kahoots om alt mellem himmel og jord. Med andre ord bliver det super sjovt og ekstremt hyggeligt.

Podcasts vi anbefaler

Den nye stil
Denne podcast er den mest velproducerede podcast i mange år. Den indeholder musik, interviews, viden, spændende skæbner og vilde historier. Rent teknisk er den helt eminent skruet sammen og det er tydeligt at værten brænder for sit emne. Det her er podcasten som kan få din mormor til at elske hiphop. Wow!

The Truth.
Mange af de store podcasts-hits i dag er ikke-fiktion, men the Truth gør en dyd ud af at præsentere korte og ekstremt velproducerede enkeltstående historier. Start evt. med episoden “Silvias Blood” og tænk over hvordan man laver lyden af engle…

Word travels fast
Denne podcast serie er et fint eksempel på hvordan man kan bruge begivenheder som indhold til en radioudsendelse. Produceren har haft mikrofonen med ude til Poetry Slams og taler med poeterne, mixet med hendes egne betragtninger. Samtidig er det simpelt, men fint produceret, med små jingler og lækre crossfades – og så er det korte episoder.

The Moth
En podcast med hverdagsfortællinger. Fortalt af både gode og dårlige fortællere, men simpelt setup der ofte virker fængende.

Third Ear
Det er sindssygt dygtige mennesker som laver denne danske podcast. Det velproduceret, gennemresearchet og vilde emner og historier. Hvis ikke du kender Third Ear, så er det en dansk podcast-klassiker som bare skal høres. Danmarks bedste podcast. Nogensinde.

Dear Sugars
Et gennemført brevkasseprogram, baseret på kærlighed og al dens glæde og smerte. Måske mest for voksne, men formatet er velkendt og det er gode værter.

How to be happy / Freakonomics
En udsendelse om danskere og vores lykke. Lavet af Freakonomics, en podcast som kan gøre dige meget, meget klogere på et væld af emner. Det er eksperter i studiet og ret vilde emener for det meste. Lyt og mærk din hjerne vokse.

Everything is Alive
En spritny podcastserie fra radiofællesskabet Radiotopia. En simpel idé, men godt udført. Det er ganske simpelt interviews med ting / objekter. Her i denne første udsendelse er det en dåsecola – det lyder måske kedeligt, men det bliver både filosofisk og ret underholdende. Og der er masser af ting at interviewe…

Lyt til tidligere udsendelser herunder

Gode links til radioproduktion

Gratis software til for-produktion
Reaper

Gratis lydeffekter
Soundgator
Soungle
Freesound
FreeSFX
Freesoundeffects

Gratis loops og musik
Incompetech

Soundsnap

99Sounds

Soundbible

Zapsplat

AudioMicro

PacDV

Hall of fame