skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Lyt med her på siden, når vi sender live!

Tidligere udsendelser findes også som Podcast på Spotify

Deltag gerne i chatten via taleboblen i playeren

Virker playeren ovenfor ikke, så klik her.

RadiOE er Ollerup Efterskoles egen netradio. Radioen produceres og sendes af eleverne på valgfaget “Radio”. Vi sender live én time hver uge fra vores eget lækre radiostudie – og alle tidligere udsendelser finder du også her.

Lytter du jævnligt til podcasts, så er det også nemt at tilføje RadiOE til iTunes eller din favorit podcast-app. Søg blot efter “Ollerup Efterskole” eller kopier denne adresse ind som feed: https://www.spreaker.com/show/3674518/episodes/feed

God lytter!

Podcasts vi anbefaler

Den nye stil
Denne podcast er den mest velproducerede podcast i mange år. Den indeholder musik, interviews, viden, spændende skæbner og vilde historier. Rent teknisk er den helt eminent skruet sammen og det er tydeligt at værten brænder for sit emne. Det her er podcasten som kan få din mormor til at elske hiphop. Wow!

The Truth.
Mange af de store podcasts-hits i dag er ikke-fiktion, men the Truth gør en dyd ud af at præsentere korte og ekstremt velproducerede enkeltstående historier. Start evt. med episoden “Silvias Blood” og tænk over hvordan man laver lyden af engle…

Word travels fast
Denne podcast serie er et fint eksempel på hvordan man kan bruge begivenheder som indhold til en radioudsendelse. Produceren har haft mikrofonen med ude til Poetry Slams og taler med poeterne, mixet med hendes egne betragtninger. Samtidig er det simpelt, men fint produceret, med små jingler og lækre crossfades – og så er det korte episoder.

The Moth
En podcast med hverdagsfortællinger. Fortalt af både gode og dårlige fortællere, men simpelt setup der ofte virker fængende.

Third Ear
Det er sindssygt dygtige mennesker som laver denne danske podcast. Det velproduceret, gennemresearchet og vilde emner og historier. Hvis ikke du kender Third Ear, så er det en dansk podcast-klassiker som bare skal høres. Danmarks bedste podcast. Nogensinde.

Dear Sugars
Et gennemført brevkasseprogram, baseret på kærlighed og al dens glæde og smerte. Måske mest for voksne, men formatet er velkendt og det er gode værter.

How to be happy / Freakonomics
En udsendelse om danskere og vores lykke. Lavet af Freakonomics, en podcast som kan gøre dige meget, meget klogere på et væld af emner. Det er eksperter i studiet og ret vilde emener for det meste. Lyt og mærk din hjerne vokse.

Everything is Alive
En spritny podcastserie fra radiofællesskabet Radiotopia. En simpel idé, men godt udført. Det er ganske simpelt interviews med ting / objekter. Her i denne første udsendelse er det en dåsecola – det lyder måske kedeligt, men det bliver både filosofisk og ret underholdende. Og der er masser af ting at interviewe…

Gode links til radioproduktion

Gratis software til for-produktion
Reaper

Gratis lydeffekter
Soundgator
Soungle
Freesound
FreeSFX
Freesoundeffects

Gratis loops og musik
Incompetech

Soundsnap

99Sounds

Soundbible

Zapsplat

AudioMicro

PacDV

add_action( 'wp_footer', function() { ?>