skip to Main Content

Live radio

Hver onsdag fra 10:05 – 11:05

Klik her for at lytte – lyden starter efter 3 sekunder.
Virker det ikke, så klik her.

RadiOE er Ollerup Efterskoles egen netradio og produceres af eleverne på valgfaget “Radio”. Vi sender live hver onsdag fra 10:05 til 11:05 fra vores eget lækre radiostudie og resten af tiden sender vi elevproduceret musik udgivet på OE Records.

Missede du en udsendelse, så ligger alle vores udsendelser også som podcast, som du kan lytte til i din favorit podcast app. Nederst på siden kan du se hvordan du finder vores podcast. Hvis du vil lytte direkte uden noget fikumdik, så gå på adressen radio.ollemus.dk

Efterårets tre redaktioner

Disse tre redaktioner sender på skift i løbet af efteråret.
Når vi har anderledes projektuger på OE, så sender vi
en temaudsendelse om ugens projekt eller hits fra arkivet.

Pletten på lagnet

Pletten på lagnet er en satirisk gruppe bestående af: Sigurd Johannesen, Ane Læssøe, Noah Seemann og Birk Silver. De bringer næsten aktuelle nyheder, sjov og ballade og sketches.

Mavefornemmelsen

Et sprudlende, farverigt og delvist hjælpende program, der med et ungt perspektiv navigerer mellem livets mange muligheder – fra mennesker og den moderne hverdag til fremtiden og diverse fuck-ups. Programmet består af: Anneli Wæver Andreasen, Anton Büchert, Mikkel Vedersø & Nina Albjerg Scheel.

Så langt, så godt

Så langt, så godt er et radioprogram,  der skildrer dagligdagens små finurligheder. Vi reflekterer over hverdagens store og små problemstillinger, som både er indsendt af lyttere, og problemstillinger der ellers rører på sig i verdenen. Vi har en række forskellige skøre indslag, som vi kører i vores program. Du vil blandt andet kunne opleve skøre historiefortællinger og deltage i kahoots om alt mellem himmel og jord. Med andre ord bliver det super sjovt og ekstremt hyggeligt.

Lyt til tidligere udsendelser herunder

Back To Top