Skip to content

  • Fem dages turné
  • Koncerter
  • Aktiviteter
  • Råhygge
  • Bus-liv

Hvert år drager vi afsted på både turné til udlandet og til flere korture rundt i hele Danmark. På turnéen tager vi afsted i fem hyggelige dage til Tyskland, hvor vi giver store korkoncerter med bigband og vokalgruppe. Vi bruger og tid til at nyde ting som sejlads, mountainbike, badeland og museumsbesøg undervejs. Og så er der alle vores korture rundt i hele Danmark, hvor vi giver koncerter.

Ollerup Efterskoles årlige turné strækker sig over 6 fantastiske dage fyldt med koncerter, sjove aktiviteter og kulturelle oplevelser. Programmet er nøje udvalgt af vores dygtige turnéansvarlige og turnéudvalget, så vi får mest muligt ud af de lokale muligheder. Det er nogen dage hvor du får mulighed for at bo med nye roomies, du kan gå på opdagelse i byerne vi besøger sammen med dine venner – og så selvfølgelig masser af musik undervejs. Glæd dig, det er virkelig en dejlig tur!

Hvert år besøger vi også flere byer i Danmark og afholder meget velbesøgte korkoncerter. Vores tur til København er også særlig, fordi vi på den tur arrangerer overnatning ude hos de elever, som bor i København. Samtidig får vi besøgt indre by, men får også set lidt andre ting på vej til og fra København. Så uanset hvor du kommer fra i landet, så kan du glæde dig til at opleve nye steder 🙂