Skip to content

Velkommen til Ollerup Efterskole koncertsal

Vi glæder os til at tage imod dig som kunstner og hele dit crew. Her får du information om forskellige ting, der vedrører vores koncertsal. Vi sætter en ære i at samarbejde med dig om at skabe den bedst mulige koncert, som er til glæde for os alle – og ikke mindst for publikum.

Parkering for kunstnere og crew

Ollerup Efterskole Sang og Musik råder over et relativt begrænset antal parkeringspladser til personbiler. Vi beder om, at I parkerer så tæt på Load In som muligt, tæt på skolens tekniske område. Se kort over Load In.
Lastbiler og bandbusser parkeres samme sted eller efter nærmere aftale med skolens projektkoordinator.

Load In

Adressen er Svendborgvej 10, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Afhængig af hvor mange mennesker der er involveret får I stillet enten 1 eller 2 lokaler til rådighed. Er I få, så bruges lokalet ved bagscenen, hvor der er et lille tekøkken og et bad/toilet.

Er I mange så får I tilknyttet et klasselokale i skolens hovedbygning som indrettes så det er praktisk for jer.

Der vil under jeres besøg være en eller to værter, der tager sig af jer, sørger for kaffe på kanden, serverer middag osv.

Vi ser gerne, at vi modtager en opdateret Rider fra jer i så god tid som muligt, så jeres ophold hos os forløber bedst muligt.

Ulykke eller brand

I tilfælde af brand eller brandalarm, vil strømmen til PA’et og scenelyset blive frakoblet automatisk. Desuden vil personalet sørge for at folk kommer ud. Alle nødudgange er skiltet og må ikke blokeres eller dækkes til. Røgalarmerne, der er installeret, bliver ikke påvirket af røg- eller hazermaskiner.

I tilfælde af ulykke vil de ansatte eller frivillige tage de nødvendige tiltag.

TECH SPEC på Ollerup Efterskoles koncertsal.

Koncertsalen har som sagt en kapacitet på 750 stående publikummer og op til 430 siddende. Salen er bygget i 2016/17 og er designet til at skulle fungere primært som koncertsal. Salen er tegnet af Arkitekt Steffen Søby (Svendborg) i tæt samarbejde med akustiker Bo Mortensen (Musikkens hus i Ålborg, Sct. Annæ Gymnasium koncertsal).

Scenen er stor (12 x 5 m) og kan udvides. Standardhøjde på scenen vil være 100 cm.
Salen er mørk, kaldet en ”Black Box” hvilket betyder, at de optrædende på scenen får al opmærksomhed fra publikum og ingen uheldige genskin fra blanke overflader.

Barområde vil være udenfor koncertsalen. Der er kun ved særlige koncerter opstillet bar med øl-salg inde i salen. Ved siddende koncerter bliver dørene til Foyer lukket under koncert.

Download Tech specs HER 

Tidsplan

Send venligst jeres tidsplan til vores produktion i så god tid som muligt for, at vi kan få det hele til at køre gnidningsfrit. På tidsplanen bedes oplyst get in, opstilling, lydprøve, spisetid og load out. OBS: vi har altid doors 1 time før show.

Til dem der kører fra København: Der er trafik ud af byen, især fredag eftermiddag og I bør påregnet 45 – 60 min. ekstra kørsel. Normal køretid er ca. 2 t. med personbil. Fra Jylland. Vær opmærksom på at trafikken på Vestfyn fra Aarup og til og omkring Odense kan være meget tæt og langsomt kørende.

Merchandise

I tilfælde af, at I har merchandise med, får I tildelt et område uden for salen. Sig venligst til i god tid, så vi kan gøre området klar til jer. Vi kan i mange tilfælde godt hjælpe med salg af et lille udvalg, men også her bedes I gøre opmærksom på det i god tid.

Curfew

Vi beder jer om, at vi går i gang med nedpakning så hurtigt som muligt efter koncerten. Dog vil vi gerne give publikum 5 minutter til at forlade salen efter koncerten er slut. Vi bestræber os på, at have samme personale på til Load in/opstilling og nedpakning/load out, men det er ikke altid det kan lade sig gøre. Vi håber at kunne sige farvel og tak for i dag senest 30 minutter efter load out.

Download Tech specs HER