skip to Main Content

 • Skriv her hvilket instrument du ønsker at modtage instrumentalundervisning i - eller om du ønsker sangundervisning.
 • Vi ønsker at mange forskellige unge skal have mulighed for at gå på Ollerup Efterskole. Skolen råder derfor over et antal inklusionspladser. Læs mere om inklusion her. En forudsætning for at kunne tildele særlig hjælp eller støtte er, at vi kender et eventuelt behov ved tilmelding (eller så hurtigt som muligt, hvis det først opstår derefter). Vi beder jer derfor allerede nu svare på følgende spørgsmål - ud fra jeres nuværende viden:

Så længe du holder af musik 🙂

Kære kommende elev – vi glæder os til at se dig. Husk at du ikke behøver at være en verdensmester til at spille eller synge; men du skal holde af begge dele. Hvis bare du har en kærlighed til sang og musik, så skal vi nok finde ud af resten sammen!
Husk at du og dine forældre skal besøge skolen, før du kan optages på vores venteliste.

Kommende besøgsdage:

Vi kan desværre ikke vise vores skole frem som vi plejer! Men det skal ikke forhindre jer i at finde ud af, om Ollerup Efterskole er noget for jer.

 • Vi tilbyder derfor onlinebesøg i januar. Vi vil gøre vores bedste for at modtage jer med nærvær og glæde. Ved besøgene kommer I til at møde skolens personale samt nuværende og tidligere elever, der blandt andet viser jer rundt på skolen.

  Da vi har enkelte ledige pladser til næste skoleår, afholder vi et særligt arrangement for interesserede til plads i skoleåret 2021/22:

  Søndag d. 24. januar kl. 11:00-13:00 + samtale i løbet af eftermiddagen.

  For øvrigt interesserede tilbyder vi et arrangement:

  Søndag d. 31. januar kl. 14:00-16:00

  For at deltage skal I tilmelde jer til skolens kontor på mail@ollemus.dk – I får derpå sendt et Zoom-link til arragementet.
  Vi glæder os til at møde jer!

Læs optagelsesproceduren

Inden du udfylder vores tilmeldingsblanket, så er det en god idé at læse vores optagelsesprocedure.
Har du nogen spørgsmål, så ring gerne til os på 62 24 24 19.

Læs vores optagelsesprocedure.

Ved tilmelding til Ollerup Efterskole – Sang og Musik afgiver du oplysninger som er omfattet af EU’s Persondataforordning. Skolens behandling af dine oplysninger sker i forhold til Ollerup Efterskoles persondataforordning som ligger beskrevet her.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>