skip to Main Content

Besøg før tilmelding

Du og din familie kan tilmelde sig herunder. Før I sender tilmelding skal I have deltaget i en af skolens besøgsarrangementer / åbent hus arrangementer. Tilmeldingen er først endelig, når efterskolen efterfølgende skriftligt har bekræftet den. Har du spørgsmål til tilmeldingen er du altid velkommen til at kontakte os.

Vælg din ønskede årgang

Vigtig information

I forbindelse med din tilmelding, bliver du bedt om at bekræfte, at du har læst vores optagelsesprocedure, samværsregler og GDPR-politik. Har eleven brug for inklusion, bedes du ligeledes bekræfte at du har læst om vores mulighed for inklusion. Du finder links til det hele herunder.

Så længe du holder af musik :-)

Kære kommende elev – vi glæder os til at se dig. Husk at du ikke behøver at være en verdensmester til at spille eller synge; men du skal holde af begge dele. Hvis bare du har en kærlighed til sang og musik, så skal vi nok finde ud af resten sammen!

Husk at du og dine forældre skal deltage i et af skolens besøgsarrangementer / åbent hus arrangementer, før I kan sende en tilmeldingsblanket.

Kommende besøgsdage:

Søndag den 4. december 2022 kl. 15.00 (tilmelding til kontoret)

Efterskolernes aften,
Onsdag den 11. januar 2023, åbent hus fra kl. 18.00 – 21.00 (ingen tilmelding)

Søndag den 26. februar 2023 kl. 15.00 (tilmelding til kontoret)

Søndag den 2. april 2023 kl. 15.00 (tilmelding til kontoret)

Tirsdag den 2. maj 2023 kl. 18.30 (tilmelding til kontoret)

Torsdag den 1. juni 2023 kl. 18.30 (tilmelding til kontoret).

Såfremt dagen ikke kan gennemføres her på skolen, vil besøgsdagen blive gennemført som et online besøg.

For at deltage skal I tilmelde jer til skolens kontor på mail@ollemus.dk

Vi glæder os til at møde jer!

Ved tilmelding til Ollerup Efterskole – Sang og Musik afgiver du oplysninger som er omfattet af EU’s Persondataforordning. Skolens behandling af dine oplysninger sker i forhold til Ollerup Efterskoles persondataforordning som ligger beskrevet her.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>