skip to Main Content

Svendborgvej 10 🎵 5762 Vester Skerninge 🎵 mail@ollemus.dk🎵 62 24 24 19 Elevforeningen

Besøg før tilmelding

Du og din familie kan tilmelde sig herunder. Før I sender tilmelding skal I have deltaget i en af skolens besøgsarrangementer / åbent hus arrangementer. Tilmeldingen er først endelig, når efterskolen efterfølgende skriftligt har bekræftet den. Har du spørgsmål til tilmeldingen er du altid velkommen til at kontakte os.

Vælg din ønskede årgang

Vigtig information

I forbindelse med din tilmelding, bliver du bedt om at bekræfte, at du har læst vores optagelsesprocedure, samværsregler og GDPR-politik. Har eleven brug for inklusion, bedes du ligeledes bekræfte at du har læst om vores mulighed for inklusion. Du finder links til det hele herunder.

Så længe du holder af musik :-)

Kære kommende elev – vi glæder os til at se dig. Husk at du ikke behøver at være en verdensmester til at spille eller synge; men du skal holde af begge dele. Hvis bare du har en kærlighed til sang og musik, så skal vi nok finde ud af resten sammen!

Husk at du og dine forældre skal deltage i et af skolens besøgsarrangementer / åbent hus arrangementer, før I kan sende en tilmeldingsblanket.

Kommende besøgsdage:

Onsdag den 31. maj 2023 kl. 18:30 (tilmelding til kontoret)

For at deltage skal I tilmelde jer til skolens kontor på mail@ollemus.dk

Vi glæder os til at møde jer!

Ved tilmelding til Ollerup Efterskole – Sang og Musik afgiver du oplysninger som er omfattet af EU’s Persondataforordning. Skolens behandling af dine oplysninger sker i forhold til Ollerup Efterskoles persondataforordning som ligger beskrevet her.

add_action( 'wp_footer', function() { ?>