Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Hokkaidosuppe med røget laks
Ret
Hovedret med fisk
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
30
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
Ingredienser
Suppe
1
stk.
hokkaido græskar
2
stk.
rødløg
1
stk.
rød chili
5
cm
frisk ingefær
rapsolie
hvid balsamicoeddike
1
terning
grøntsagsbouillon
8
dl
vand
1
ds
kokosmælk
¾
dl
piskefløde
Topping
100
g
grønkål
300
g
røget laks
2
fed
hvidløg
50
g
semidried tomater
salt, peber
Sådan gør du
Suppe
Græskaret skæres i grove tern. Rødløg, chili og ingefær hakkes groft. Sorter det derefter i olien.
Tilsæt lidt balsamico og lad det koge væk. Tilsæt bouillonterning og vand så det lige dækker og kog til græskaret er mørt.
Tilsæt kokosmælk og fløde. Lad det koge godt igennem.
Blendes med en stavblender.
Smag til med salt og peber. Hold igen med saltet, da suppens topping er ret kraftig i smagen.
Topping
Grønkålen ribbes, blancheres og hakkes fint.
Laksen skæres i strimler og ristes let på en pande med hvidløg og hakkede semidried tomater. Vend grønkålen i.
Server suppen med lakse- grønkåls topping.