Skip to content

Billetinfo – se under den enkelte koncert.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grand Piano koncert med Robin Colvill

21. marts 2022, klokken 19:30 til 21:30

Grand Piano koncert med Robin Colvill
Vi er glade for at kunne byde et stort publikum velkommen til indvielsen af skolens nye store C. Bechstein Grand Piano koncertflygel, hvor vi skal lytte til den store lyd som dette flygel formår.
Til dette har vi inviteret den engelske klassiske pianist Robin Colvill til at vise os hvad sådan et flygel rent faktisk formår og han vil tage os med på en musikalsk rejse der spænder sig over Bach, Mozart, Chopin, Dvorak, Sibelius og meget mere.
Robin Colvill er en af de travleste og mest populære pianister, der optræder i Storbritannien og Europa i dag. Det, der gør Colvills karriere markant anderledes end andre koncertpianister, er hans kreative og fantasifulde programmering og mangfoldigheden af spillesteder, hvor han optræder. På de seneste solokoncertture har man set ham spille i det 3000-sæders Havana Opera House (Cuba), Heraklion Festival (Kreta), Tenerife og Korfu Festivaler, Residenz og Festung Castle (Salzburg), Valldemosa (Majorca), Manoel Theatre (Malta) ), guvernørens residens Gibraltar, Jameos-hulerne (Lanzarote) og i Koncerthallerne i Antigua, St. Lucia og Barbados. Robin giver også masterclasses og har optrådt på britisk, tysk, østrigsk og spansk tv og radio.
Colvill har arbejdet i Storbritannien og i udlandet med eminente musikere som Nigel Kennedy, Jacqueline du Pre, Pinchas Zuckerman og Lynn Harrell. Han har også samarbejdet med den berømte franske violinist Isabelle Flory på mange turnéer i Storbritannien og Europa og har været en populær gæstekunstner med Paris Arpeggione Quartet, Salzburg String Sextet og Salzburg Residenz Solisten. I Storbritannien har han optrådt med de meget roste Maginni, Alberni og Coull strygekvartetter og rektorer for BBC Symphony Orchestra. Han optræder også med den store britiske baryton, John Morgan.

Detaljer

Dato:
21. marts 2022
Tidspunkt:
19:30 til 21:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Ollerup efterskole – Sang og musik
Telefon
62242419
E-mail
mail@ollemus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

KONCERTEN – Ollerup Efterskole Sang og Musik
Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge
Ollerup,5762Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

GENEREL BILLETINFO:

Billetter til vores koncerter skal købes på nedenstående hjemmeside.

https://www.ticketmaster.dk/

Som udgangspunkt skal billetter købes på ovenstående hjemmeside, da vi helst ikke sælger i døren. Er der ændringer i billetsalg, vil det altid fremgå i opslaget til den enkelte koncert.